Ankie ging de lucht in

Ook zo is het gegaan , prachtige ervaring zo mooi voor ons allebei , als een vogel zo vrij in de lucht en een zicht zo ver als je kon kijken.

Een beleving zo mooi van het begin tot het einde, al trillend en door de wind omhoog en weer naar beneden gedrukt is het ons toch gelukt om te vliegen.

De 2 mensen van Stichting Ambulance Wens waren zo vriendelijk en behulpzaam om voor ons deze dag zo mooi te maken en onze kinderen genietend te zien bij de hangaar van het vliegtuig.

En dan de start, de propeller boort  zich in de wind, een oorverdovend gebrom, en dan ga je !!! in een woord prachtig en je ziet de huizen kleiner worden de auto`s worden miniaturen

En de piloot zegt we zitten op 1000 voet , ook goed zal wel ? en dat alles via de veel te grote koptelefoon onderbroken door vele verkeerstorens met al dat Engels gebrabbel wat niemand kan verstaan.

En dan richting Oeffelt op 1800 voet kijkend over voor ons heel Brabant? Zie je de dorpen ook eens van een andere kant ,Gemert, Landhorst( de Fam de Kleijne ) ,Boxmeer (het nieuwe Ziekenhuis, Fam Martens ) Beugen en dan Oeffelt, de caravanstalling in vogelvlucht, zoekend naar de Katsestraat , en ja hoor die is er ook ??Kei mooi man , Fam kersten buiten, en kijkend naar de twee vliegronde`s  , Fam van Luijk alles  via de foto  vast leggend .

Hij  had voor ons nog wel 10 x mogen rondvliegen om alles te zien, maar de reis ging weer terug naar Eindhoven. Ankie al zwetend van de inspanning en alle emotie`s opnemende was helemaal op , man wat heeft ze genoten.

Voor ons een dag om alle ellende even te vergeten en je te voelen als en vogel vrij in de lucht, Het was in een woord prachtig , we hebben echt genoten en geeft ons weer kracht voor de toekomst wat die ook mag zijn.

 

Met dank aan de piloot van de Hoogvliegers uit Eindhoven, Stichting Ambulance Wens. 

Groet,

Ben en Ankie

                                                  ______________________

 

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan