Petra de badjuf

Hallo,  

Hierbij een verslag van het uitje van mijn zus Petra, 

Petra werd in Februari (2009) ziek. Een paar weken later kreeg ze te horen dat het ongeneeslijk is. 

Petra is badjuf  en in het voorjaar werd er begonnen met het aanleggen van het nieuwe buitenbad in Harderwijk. 17 mei was de officiële opening van het bad. Petra wilde het nieuwe buitenbad ook graag zien. Haar collega Erik kwam toen met een grote verassing. Petra werd dinsdag 12 mei opgehaald door Hennie en Joost van Stichting Ambulance Wens en mocht gaan kijken bij het nieuwe bad. 

 

Om 12.45 uur kwam de ambulance voorgereden. Bij het zwembad aangekomen stonden al haar collega’s en familie haar op te wachten. Dit was een zeer emotioneel moment.

 

Binnen stond er een heerlijke lunch klaar en hebben ze eerst met z’n allen heerlijk gegeten en lekker bijgekletst. Daarna de rondleiding in het buitenbad. Het was mooi weer en Petra heeft genoten van het rondje buitenbad. Daarna werd er nog een kopje koffie gedronken en afscheid genomen. Petra vond het een  geweldige, fantastische een onvergetelijke en emotionele middag. De volgende dag was ze helemaal op, maar het was de moeite waard. Bedankt Hennie en Joost voor jullie begeleiding van deze middag. En Eric en alle andere collega’s ook ontzettend bedankt!. 

Met vriendelijke groet, 

Arenda Boonen

                                           ____________________________

 

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan