Dionne

8 mei was het eindelijk zover.

Om 9 uur ‘s ochtends stond de ambulance voor de deur met 2 enthousiaste vrijwilligers Wouter en Susan.We waren er helemaal klaar voor.Dionne had al heel vaak gevraagd om een keer naar EuroDisney te gaan met haar broers en zus.Maar omdat Dionne niet meer zo ver kan rijden in zithouding, hebben we via Stichting Ambulance Wens de mogelijkheid gekregen om haar liggend te vervoeren.2 gezinsleden konden mee in de ambulance, de andere 3 reden er in eigen auto achteraan.

De reis verliep prima.

‘s avonds hebben we genoten van de Buffalo show, deze was in Disney Village.daarna moe en voldaan naar ons aangepast appartement. Hier was er ruimte om met een elektrische rolstoel te rijden. Susan en Wouter hebben ons steeds bij gestaan in de verzorging.Na een goede nacht en rijkelijk ontbijt gingen we dan eindelijk naar het Disney Park. Susan regelde parkeerplaats bij het Disney Hotel zodat we vlak bij de ingang waren.In het Park werden we overal goed geholpen.

Via de uitgang van de attracties naar binnen, waren we steeds heel snel aan de beurt.

Aan het einde van de dag was Dionne weer blij dat ze kon liggen in de ambulance.

 

Op naar de volgende dag, deze dag begonnen we in het DisneyStudio park, weer werden we overal hartelijk ontvangen. daarna nog weer naar DisneyPark totdat het begon te regenen.

Rond 21 uur terug naar het chalet, daar nog wat gezellig samen gezeten, vanwege de vermoeidheid van Dionne hebben we besloten om die volgende ochtend aan de terugreis te beginnen.

Na een voorspoedige terugreis hebben we nog een laatste keer samen gewokt, daarna moesten we dan toch echt afscheid nemen van Wouter en Susan.

Dat deze reis mogelijk was op deze manier was voor zowel Dionne als voor het hele gezin een geweldige ervaring waar we met veel plezier aan terug zullen denken.

Bedankt bedankt we hebben genoten. Vooral heb ik (moeder) genoten van de blije en ontspannen gezichten van de kids.

Pauline namens ons allen.

                                       ______________________________

 

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan