Hele mooie en fijne dag

Hier wil ik een verslagje doorsturen, hoe ik het zondag 8 maart heb genoten.

Ik lig al 26 maanden op bed, al die tijd nergens geweest en ook niet naar buiten.

Nu hadden de kinderen voor deze uitstap gezorgd, maar de Stichting Ambulance Wens heeft mij een hele mooie en fijne dag gegeven, ik heb genoten.

Alle kinderen en kleinkinderen waren al om 10 uur bij mij thuis, nog een bakkie gedaan, ik was heel nerveus, ja zoiets gebeurd je niet elke dag he.

Half 11 zoals afgesproken kwam de ambulance aan, en dat waren Hans en Ellen ik werd netjes ingepakt op de brancard met een mooi dekbed en mijn eigen kussen, en zo werd ik naar de ambulance gereden.

Mijn man en ik kreeg een knuffelbeertje met ambulance kleding aan, staat nu bij mijn bed.

Alle kids en buurtjes stonden me uit te zwaaien, zo lief allemaal, zelfs mijn poes Doerak zat op zijn kont in het gras, lol.

 

Maar goed, de reis kon beginnen, na een klein uurtje kwamen we aan in Blijdorp, de mensen lieten ons gratis binnen, dat vond ik zo mooi, en ja hoor, we waren binnen.

Mijn man genoot ook zo, omdat ik zo genoot, en Hans en Ellen, hele lieve mensen, we hebben een kopje koffie gedronken, toen lekker door de dierentuin.

Gelukkig was het lekker weer het zonnetje kwam ook af en toe om de hoek kijken, we mochten samen met 2 oppassers van de olifanten binnen in de buurt waar voor de rest niemand mag komen.

Er was 1 olifant, mannetje zolang in Blijdorp, hij kwam uit de dierentuin van Amersfoort, maar zijn kooi daar word gerenoveerd, hij deed kunstjes op commando’s dan kreeg hij een stuk rond Turksbrood,dat is voor hun een lekkernij.

Toen naar de vrouwtjes die waren apart want er liep een jong van 4 weken oud, zo lief, we zijn daar zeker wel 20 minuten geweest.

Daarna zijn we verder door gegaan, het aquarium was zo mooi, de haaien zwommen boven mij, het is een zogenaamde poort, gigantisch.

 

We kregen honger, lekker bordje patat met een croquet, en jus de Orange, ff bijkomen toen zijn we weer verder gegaan, ik was zo moe, ik viel zelfs in slaap, maar werd op tijd weer wakker, voor de giraffen.

Daarna zijn we richting ambulance gelopen, daar ben ik ook in slaap gevallen, mijn man maakte me wakker dat we bijna thuis waren, ik was doodop.

Ik vroeg of ze nog koffie of iets wilden., maar ze moesten weer weg voor de volgende rit, maar ik heb zo genoten.

 

Dank jullie wel voor de hele fijne dag, het was echt top,

Groetjes van Maria en Rens uit uitgeest.

                                       __________________________________

 

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan