Heerlijk etentje in Abe-Lenstrastadion

Helaas hebben wij een paar weken geleden te horen gekregen dat onze vader, schoonvader en opa Henk van der Dam ongeneeslijk ziek is, ze hebben lymfeklierkanker met uitzaaiingen bij hem geconstateerd.

 

Hierover pratend met een goede vriendin van mij werd ik door haar gewezen op de web-site van een goede vriend van haar, die net als mijn vriendin nieuwe longen had gekregen, maar helaas kreeg hij in deze longen longkanker en is daardoor pas geleden overleden. Op deze website stond dat hij nog een ongelooflijke leuke dag had gehad met zijn gezin, door een mooie tatoeage en een bezoekje aan FC Groningen, dit alles georganiseerd door Stichting Ambulance Wens, dan ga je nadenken aan woorden die je vader/opa een keer tegen je heeft uitgesproken, hij zou zo graag nog eens lekker gaan eten in het restaurant van ZIJN club in het Abe-Lenstra-stadion, dit alles met diegenen die hem lief zijn en waar hij nog wel eens wat voor terug wilde doen, omdat ze altijd voor hem klaar stonden.

 

Toen heb ik de stoute schoenen aangetrokken en via de website: www.ambulancewens.nl

heb ik deze woorden in een wens uitgesproken voor onze vader/opa en werd binnen een uur al gebeld door de heer Kees Veldboer om toch eens even te praten over de vreselijke ziekte van onze vader/opa en kreeg te horen dat hij er alles aan zou doen om het te regelen en toen was alles werkelijk waar binnen 1 week compleet geregeld en hebben wij als gezin met diegene die erg veel voor hem hebben gedaan 28 februari heerlijk kunnen eten in het restaurant van zijn SC Heerenveen.

 

Rond half 7 ’s avonds is hij opgehaald door de vrijwilligers van de Stichting Ambulance Wens en naar het stadion gebracht alwaar we konden genieten van een heerlijk Bourgondisch buffet, al heeft hij door de medicatie zelf niet erg veel gegeten, hij had wel een erg fijne avond en kon die mensen die altijd voor hem klaar stonden ook eens in het zonnetje zetten. Aan het eind van het diner dat ondanks de gezelligheid toch wel erg vermoeiend voor hem was is hij weer keurig thuisgebracht door de ambulance.

 

Deze mensen van de Stichting Ambulance Wens hebben er voor gezorgd dat onze vader/schoonvader een heerlijke verzorgde avond heeft gehad, gehaald en gebracht werd door vriendelijke deskundige begeleiding en stonden de hele avond voor ons klaar,     

                        

                                              GEWELDIG!

 

Wij willen een ieder die wat betekent voor de Stichting Ambulance Wens hartelijk bedanken voor deze avond die weer even licht gebracht heeft in donkere tijden,

Jullie doen echt prachtig werk.

 

Familie van der Dam uit Heerenveen.

                                 __________________________________

 

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan