FC Groningen

 

Dinsdag 17 februari 2009

Afgelopen zondag is Jan door Stichting Ambulance Wens in het zonnetje gezet. We hadden nog nooit gehoord van deze stichting, maar, een ding is zeker, wij zullen ze nooit meer vergeten.

 

Jan had eigenlijk twee wensen en beide zijn zondag vervult. Hij wilde een tattoo met de namen van mij (Stans) en de kinderen (Loysa, Elvira en Manuëla) er op en hij zou nog eens naar FC Groningen willen. De reden van de tattoo is dat Jan “zijn meiden” voor altijd bij zich zou dragen. Zondag morgen om 11 uur werd de eerste wens vervult en kwamen ze de tattoo plaatsen. Da Tonk Tattoo had zaterdag het ontwerp al gemaakt. Het resultaat mag er zijn, het is echt heel mooi geworden.

 

Rond 13.00 uur waren Kees en Jan van de SAW hier. Ze hadden alles doorgesproken met de verpleging en na de overdracht konden we gaan. De zuurstof was ook geregeld door SAW. We konden met zijn 5jes in de ambulance. Echt tof hoor. We werden bij de VIP lounge ontvangen en daar was een tafel voor ons gereserveerd. Jan kreeg een super mooi plekje waar hij zicht had op het hele veld. Hij genoot ervan. Voordat de wedstrijd begon zijn er een aantal mensen bij ons geweest. Van de beveiliging, EHBO, bestuur en twee spelers die namens het hele elftal ons welkom heten. Jan kreeg een uit shirt van Cahais en de meiden kregen elk een vaan. Mij werd een groot aantal muntjes, voor de inwendige mens, aangeboden door het bestuur, en even later kregen we ook nog eens van de catering en nog weer later kwamen ze van de beveiliging muntjes aanbieden. Die laatste hebben we maar vriendelijk geweigerd, want dat zou echt niet op komen! Het was niet een echte spannende wedstrijd maar het werd toch 2-0, en we hebben met elkaar genoten. Het grappige (of eigenlijk kun je dan zeggen hoe klein is de wereld) is dat de man van de EHBO Jan herkende van toen hij op IC lag in de periode van zijn longtransplantatie. En wat ook leuk was dat een van de transplantatie artsen bij de wedstrijd was en even een babbeltje kwam maken. Ook deze dag neemt niemand ons meer af! En het was ook geweldig om gewoon voor een keer te worden behandelt als een VIP!

 

Kees en Jan willen wij hartelijk bedanken want zij hebben het echt geweldig gedaan. Onze meiden hebben ook een super dag gehad, en ook daar kunnen wij heerlijk van genieten.

Jan en ik (en ook namens onze meiden) willen iedereen bedanken die aan deze dag, zijn hulp op wat voor manier ook, heeft aangeboden!

Groetjes,

Jan en Stans Feikens

                               _______________________________

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan