De moeder van Sjors

Beste medewerkers van de ambulancewens,

Heel, heel veel dank en waardering willen wij uitspreken voor het ophalen van Schiphol van onze moeder, schoonmoeder en oma.

Na een belletje en het invullen van het formulier op de E-mail was het al voor elkaar.

Wij werden dezelfde avond nog teruggebeld en het was voor elkaar, ondanks het feit dat er maar een paar dagen tussen de aanvraag en de uitvoering waren, waren er toch vrijwilligers te vinden die onze zieke moeder van Schiphol wilden ophalen en naar haar logeeradres bij een van haar kinderen te brengen.

De liefde, deskundigheid waarmee dit gedaan werd hadden wij als kinderen niet kunnen verbeteren, ze gingen met haar om, alsof het hun eigen moeder was.

Ook alle andere kinderen die er bij waren, werden niet vergeten, er werd gevraagd of de reis goed was verlopen, hoe ze er aan toe waren na de toch wel zware reis, ook het aanwezige kleinkind werd er volop bij betrokken, en niet te vergeten de aangeboden beer aangekleed als ambulance verpleegkundige.

Onze moeder kan haar laatste periode bij haar kinderen doorbrengen, dit was niet gelukt zonder jullie inzet.

Heel veel dank namens alle kinderen en kleinkinderen, tevens willen wij ook jullie partners bedanken, dat ze jullie “weer” een avond moesten missen om dit werk te doen, en zij weer een avond alleen waren.

Veel sterkte en succes in de toekomst met dit mooie, maar wel zware werk.

 

De kinderen van:

Ana Faustino Ribeiro

(de moeder van Sjors)

                                                         ______________________________

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan