Naar Tarzan op 22 juli 2008

Ik (Sanne) heb Marijke leren kennen in het ziekenhuis toen zij daar werd opgenomen, ik was daar leerling verpleegkundige. Zij heeft mij toen heel erg aan het hart gegrepen, voelde me heel nauw betrokken bij haar. Eigenlijk al die tijd contact met haar gehouden, ook nadat ik niet meer in het ziekenhuis werkte. De laatste keer dat ik bij haar was, vertelde ze mij dat ze nog zo graag een keer naar Tarzan zou willen, maar dit leek voor haar een onmogelijke opgave. Op dat moment er niet verder over nagedacht, maar toen ik eenmaal thuis was, wilde ik zo graag dat haar laatste wens nog vervuld zou worden.

En wilde hier dan ook alles voor doen, maar ja waar moest ik nou toch beginnen en bij welke mensen moest ik nou aankloppen.

Na hier en daar wat op het internet te hebben gekeken kwam ik uit de Stichting Ambulance Wens, toen ik dat allemaal las, leek dit mij de perfect stichting die mij zou kunnen helpen om Marijke haar wens te laten vervullen, maar nooit gedacht dat dit op zo’n korte termijn geregeld kon worden.

Eigenlijk gelijk gebeld naar Kees om eens te informeren, hij vertelde mij dat ik een intakeformulier moest invullen en dat alles dan zo geregeld zou worden, ongelofelijk, zou het dan toch lukken om het op tijd te regelen..

Na veel heen en weer gebeld te hebben naar het Circus Theater en de brandweer, is het uiteindelijk ook gelukt dat Marijke gewoon op de brancard mocht blijven en dat het ambulance personeel bij haar mochten blijven. Fantastisch!

Na een klein weekje was het dan zo ver, het was 22 juli. Marijke werd thuis opgehaald door de ambulance, binnen no time lag ze erin en konden we met z’n alle richting Scheveningen. Haar dochters, Manuela & Chantal mochten bij haar in de ambulance.

Omdat er geen file was, waren we erg vroeg bij het Circus Theater, maar daar werden we hartelijk ontvangen.

De overige tijd mochten we even in de directiekamer wachten en zo kon Marijke even bijkomen van de reis.

Uiteindelijk werd Marijke, samen met haar dochter Manuela, opgehaald om naar de zaal te gaan. Wij zijn met de z’n alle nog even meegelopen, om haar daar nog even dikke kus te geven en haar veel plezier te wensen.

Uiteindelijk zijn wij met z’n alle nog even een hapje wezen eten en gaan bowlen, wachtende totdat Tarzan afgelopen zou zijn. En steeds maar in je achterhoofd denken hoe dat Marijke het zou vinden en of alles wel goed zou gaan.

Rond 10 uur kwamen wij zelf weer aan bij het Circus Theater, waar Marijke net weer naar het directiekantoor werd gereden om even uit de drukte te zijn.

Ze was helemaal op, maar wel ontzettend voldaan, en wij ook! Ze heeft heel erg genoten van de voorstelling, uiteindelijk kreeg ze ook nog een boek overhandigd met daarin de handtekeningen van Ron Link & Chantal Jansen en nog enkele andere spelers.

 

Onze dank gaat daarom ook uit naar Stichting Ambulance Wens, door hun is het werkelijkheid geworden dat Marijke haar laatste wens vervuld kon worden, jullie zijn mensen met een warm hart!

Speciale Dank voor Roy & Arjo,dat zij Marijke die avond zo liefdevol hebben begeleid, jullie waren haar steun en toeverlaat!
 

Tevens willen wij ook het Circus Theater te Scheveningen ontzettend bedanken voor hun gastvrijheid en de geweldige begeleiding de hele avond!
 

 

Veel liefs, Sanne

Martin, Manuela & Chantal

                                                              ________________________

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan