Groot Feest!!

Mijn ouders hadden wat te vieren… 3 x een jubileum! Alle reden voor een feestje, ware het niet dat het bijna niet door zou gaan, omdat wij (mijn man John en ik) er niet bij zouden kunnen zijn. Door John zijn ziekte, een ernstig kwaadaardige hersentumor, zijn we momenteel weinig mobiel en afhankelijk van veel zorg. Zo nu en dan maken we een klein uitstapje in de omgeving van Enschede. Veel verder is nauwelijks mogelijk.

Tot mijn moeder zo’n week of 6 geleden, begin oktober, met het lumineuze idee kwam om ambulancewens in te schakelen.

Dit nadat ze bij John had gecheckt of hij überhaupt  zin had in een feestje?… Dat had hij wel!!

Weer drie positieve dingen ineen; Een feestje, Weg tussen de muren van het verpleegtehuis, én …op naar Brabant.

Zo gezegd, zo gedaan! Mijn broer werd ingeschakeld. Hij heeft contact gezocht met Kees Veldboer, die allervriendelijkst en positief reageerde, bereid om ons te helpen. Het feestje kon doorgaan!

Zo werden we op 4 november door Kees en Ineke opgehaald in de Cromhoff. Na een korte kennismaking en uitwisseling over een eerdere trip naar het Brabantse Veghel reisden we af. De reis verliep voorspoedig, zonder een greintje pijn of last. Tegen half 4 waren we op de plaats van bestemming; zaal de Paal in Erp

Samen met Kees en Ineke kozen we in de feestzaal een strategisch plekje voor John. Na een emotioneel maar mooi welkom werd het glas geheven! Met een pilsje in zijn hand en Kees en Ineke op de achtergrond, voelde John zich vrij snel op zijn gemak. Hij heeft enorm genoten en daarmee wij allemaal!

Het is echt zeer bijzonder hoe jullie, Kees en Ineke, onopvallend zo van grote betekenis waren. John voelde zich goed onder jullie hoede. (Dat hebben jullie gemerkt; shit happens!)

Zonder jullie was dit echt niet mogelijk geweest! Velen van de aanwezige feestgangers, familie en vrienden, spraken hun waardering en bewondering over jullie en jullie organisatie uit. Mooi dat jullie er zijn en fijn dat jullie deze dag mogelijk hebben gemaakt!
 

Kees, Ineke, stichting ambulancewens; Enorm bedankt!

Groet Yvonne

                                 ______________________

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan