Amber (6) Vakantie Tarpania’s Hoeve

Beste Kees,

Maandag 2 juli tm. Maandag 9 juli ’07 zijn wij, Bert & Yvette met onze kinderen Amber (6) Max (3) en Jelle (1) naar Tarpania’s Hoeve geweest.

Deze prachtige vakantieweek werd mede mogelijk gemaakt door dat Stichting Ambulance Wens die onze dochter Amber wilde vervoeren naar en van Tarpania’s Hoeve.

Amber heeft een hersentumor  en kan sinds enkele maanden alleen liggend vervoerd worden. Als ze maar even rechtop zit krijgt ze door haar aandoening gelijk hoofdpijn.

Wij hadden tot het laatste moment moeite om vervoer voor haar te regelen. Daarnaast twijfelden we of Amber wel in staat zou zijn om te genieten van deze vakantie. Op deze manier waren we bijna genoodzaakt om onze vakantie te annuleren. Dit tot verdriet bij Amber die zo uitkeek naar deze vakantie.

Door iemand van de Stichting MEE werden wij geattendeerd om Stichting Ambulance Wens te benaderen of zij iets voor ons konden betekenen. Ik ging zoeken op internet en vond de Stichting Ambulance Wens die zo las ik nog maar net dit jaar actief is.

Ik vulde de gegevens in het systeem en nog dezelfde dag werd mijn vrouw terug gebeld. We kregen het blije nieuws te horen dat ze voor ons konden en wilden rijden. We vertelden Amber het nieuws en ze straalde van blijdschap.

Zelf dachten we als ouders allebei hetzelfde, Amber is inmiddels nagenoeg verlamd aan haar linkerzijde. Deze vakantie zou daarom wel iets anders zijn dan dat ze zich kan herinneren van de vorige vakantie toen ze nog wel alles kon. Eenmaal op de bestemming zag je haar genieten op de boerderij en fleurde ze weer op. We hebben op Tarpania’s hoeve een hele fijne week gehad.

Het was eigenlijk precies wat de Stichting als doel heeft. Levenskwaliteit toevoegen aan de laatste periode, zodat een klein deel van de ellende even opzij gezet kan worden.

Wij willen de mensen van de Stichting Ambulancewens ontzettend bedanken voor het geen ze voor ons gedaan hebben. Wat een geweldig initiatief.

 

Met vriendelijke groet,

Bert & Yvette

Amber, Max en Jelle

 

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan